ROYAL RANGERS

Spejder fra 0. klasse og opefter

”Royal” betyder ”kongelig” – ”Rangers” betyder ”forvaltere”. Det peger hen på tilhørsforholdet på Jesus, som er kongen, og det ansvar han har betroet os i vort eget og andres liv samt naturen og miljøet omkring os.

I 1962 startede Royal Rangers i USA, og I Blåhøj startede vi først i 1996. Der kommer mellem 30 og 40 børn til Royal Rangers hos os.

Her har vi opdelt børnene i 4 forskellige aldersgrupper fra 0. klasse og opefter.

Nogle af de ting børnene lærer er spejder færdigheder som førstehjælp, hvordan man færdes i skovene, hvilke ting man må røre ved, binde knob, tænde bål, sikkerhedsregler med brug af kniv og andre værtøjer, hvorfor man skal hjælpe andre mennesker og hjælpe til derhjemme og meget mere.

Vi arrangerer mindst en weekendlejr hvert år. Derudover er der hvert 2. år POWWOW i Danmark, hvor alle lokale danske Royal Rangers grupper samles.

Der arrangeres også en stor europæisk lejr EUROCAMP, hvor alle Royal Rangers grupper i hele Europa bliver indbudt til at være med og en Camp Nordic hvor alle Skandinaviske Lande samles.

Der er mulighed for at købe en uniform. Den er rigtig flot og khakifarvet, med rødt halstørklæde og blå kasket. Vi har vores egne lokaler i Betania til Royal Rangers, vi har indrettet med arbejdsbænke, værktøj m.m.

Royal Rangers har et specielt motto: ”Den gyldne regel”

”Alt hvad jeg ønsker at mennesker skal gøre for mig, vil jeg gøre for dem.” Det står i Matthæus evangeliet kap. 7, vers 12

Ruben Axell

Ruben Axell

Leder

rubenaxell@gmail.com

61 65 76 75

Facebook

Følg os

YouTube

Se prædikener

Spotify

Lyt til prædikener

NÆSTE GUDSTJENESTE

Den 1. og 3. søndag i måneden starter vi med morgenbuffet.

Kirken: Kontonr. 9559 5650153806 · MobilePay 99328

Ydremission: Kontonr. 9712 0741793075