BLÅHØJKLUBBEN

fra 3. klasse og opefter

Fritidsklub for alle fra 3. klasse og opefter

– tirsdag kl. 18:30 – 21:00

Blåhøjklubben er byens hyggelige fritidsklub for alle fra 3.klasse og opefter. Vi går meget op i at alle bliver set, har det godt, og snakker pænt til hinanden. Der er åbent i ”Saloonen”, som lokalet i kirkens kælder hedder i tidsrummet 18:30 – 21:00, og man kan komme og gå når man vil. Man må gerne gå udenfor at lege rundt om kirken eller gå over på legepladsen/boldbanen.Der serveres gratis frugt/grønt. Der kan købes slik, sodavand, juice, is m.m.Forældre er altid velkomne til at kigge forbi.

Aktiviteter

-Playstation, computere, wii, bordfodbold, pool, brætspil, hockey, scene til talentshows, bordtennis m.m.-(Udendørs) Rundbold, høvdingebold, fodbold, Basket, politi og røver, legepladsen m.m.

Facebook

Vi har oprettet en lukket facebookgruppe til dem som kommer i klubben og deres forældre. Her kommer der info om events, billeder fra klubaftner m.m. Vi vil anbefale, at både barn og forælder er med i gruppen. Gruppen hedder ”Blåhøjklubben”.

Lederne

Alle klubbens ledere er frivillige. De gør en stor indsats for at aftnerne bliver sjove, og noget børnene ser tilbage på med glæde.

Kontingent

Det koster 250 kr. om året i kontingent. Kontingentet giver desuden adgang til alle andre aktiviteter i Betanias Børne- og Ungdomsforening. Læs evt. klubbens regler her.

Ruben Axell

Ruben Axell

Ansvarlig

rubenaxell@gmail.com

61 65 76 75

Facebook

Følg os

YouTube

Se prædikener

Spotify

Lyt til prædikener

NÆSTE GUDSTJENESTE

Den 1. og 3. søndag i måneden starter vi med morgenbuffet.

Kirken: Kontonr. 9559 5650153806 · MobilePay 99328

Ydremission: Kontonr. 9712 0741793075