To gudstjenester om søndagen

Uploadet 30. november 2021 af Dennis Højgård

Den 5. og 19. december vil vi køre to gudstjenester (herefter kaldet G1 og G2).

Søndag d. 5. dec. Gudstjeneste kl. 10.00 og kl. 12.00 med Gert Bjørsted Coronapas ikke påkrævet, men tilmelding nødvendig – Tilmelding til kl. 10Tilmelding til kl. 12.

Søndag d. 12. dec. Adventsfest kl. 10.00 med Hans Jørn Østerby. Bemærk denne dag kører vi kun med en gudstjeneste, da vi gerne vil bevare tingene som de pr. tradition plejer at være. Derfor vil denne dag undtagelsesvis være påkrævet coronapas og tjek for alle over 14 år.

Søndag d. 19. dec. Gudstjeneste kl. 10.00 og kl. 12.00 med Morten Patrzalek Coronapas ikke påkrævet, men tilmelding nødvendig. Tilmelding til kl. 10

Angående julegudstjenesten d. 24/12 kommer der mere information senere.

Forklaring:
Reglerne siger, at vi må undlade at tjekke coronapas, hvis vi ikke samler mere end 100 deltagere på en given gudstjeneste.

Derfor har vi valgt at køre to gudstjenester, dog med tilmelding.

Vi opfordrer menighedens brugere og venner til at fordele sig i forståelse om, at dette forhåbentlig kun er noget midlertidigt som ledelsen har sagt ja til at afprøve to søndage i december.

G1:
Gudstjeneste kl. 10.00 vil være en klassisk velkendt gudstjeneste med børnekirke, lovsang og forkyndelse som vi plejer. Morten og Gert har i december begge sagt ja til at prædike på både G1 og G2 den samme prædiken, så alle hører det samme budskab på trods af midlertidig opdeling. Børnene går direkte i børnekirke, når de kommer.

G2:
Gudstjenesten kl. 12.00 vil være en mere fri gudstjeneste, hvor vi starter med frokost som deltagerne forventes selv at medbringe hjemme fra (ligesom i frokostgruppen). Tanken er at vi efterfølgende samles til en mere fri gudstjeneste, hvor der nogen søndage vil være enkel og lettere lovsang, forkyndelse, vidnesbyrd, forbøn og mulighed for ting, vi typisk ikke når at gå i dybden med på en klassisk søndagsgudstjeneste.

Filip Søndergaard har lovet at stå for initiativet de to søndage, der er muligt i december. Viser det sig så som værende noget der er grundlag for, vil vi tilstræbe at køre videre med modellen også i det nye år, indtil vi igen må samles alle sammen samtidigt under samme tag om muligt.

Forskel: Ingen morgenmad lige nu grundet Coronasituation ved G1.

G2. mulighed for spisefællesskab ved deltagelse i gudstjenesten kl. 12.00. Tanken er at man selv hjemmefra medbringer sin madpakke og starter den nye gudstjeneste med at have bordfællesskab.

Er man børnefamilie kan vi oplyse at der kun tilbydes børnekirke ligeså XL for teenagere der modtager undervisning i G1.  Børnekirken går direkte ind i børnekirken, når de kommer, via terrassedøren i multirummet. Børn skal ikke tilmeldes til gudstjenesten.

Hvad så med dem der ikke kendte systemet og som måtte stå i døren og gerne vil ind?

Ved at holde to gudstjenester, er det vort håb, at der bliver plads til alle typer både de faste og dem der måtte komme uden at kende det aftalte system.

Da kirken må og skal kunne være åben for alle, uanset om man kan finde ud af de tekniske detaljer eller ikke, tilstræber vi at finde løsninger, så alle kan være i det. Vi synes det er synd, hvis især ældre nu ikke føler sig trygge ved at tage i kirke eller at andre måske bliver nødt til at blive hjemme, fordi man ikke lige nåede testcentret efter bogens opslåede regler.  

Så derfor midlertidigt 2 gudstjenester med de muligheder den ide måtte indeholde. Efter nytår må vi så se om det giver mening at fortsætte eller om situationen er en anden, og vi igen kan samles alle under samme tag til G1.

Facebook

Følg os

YouTube

Se prædikener

Spotify

Lyt til prædikener

NÆSTE GUDSTJENESTE

Den 1. og 3. søndag i måneden starter vi med morgenbuffet.

Kirken: Kontonr. 9559 5650153806 · MobilePay 99328

Ydremission: Kontonr. 9712 0741793075