Drive in gudstjeneste i pinsen

Uploadet 19. maj 2020 af Dennis Højgård

Så er det snart Pinse og vi fejrer det åbent for alle uanset kirkeretning på Billund Trav søndag eftermiddag kl. 14.30, sidste dag i denne maj måned.560 biler fandt vejen til Billund påskesøndag i april måned. Mange dyttede ja til flere initiativer i samme tværkirkelige stil.
Vi tror det gør en stor forskel at kristne samles i stort antal og løfter troen på Gud helt frem i danske byer ikke mindst her på egnen. Mange har lagt mærke til arrangementet og både tegnet sin deltagelse eller siden set det på livestreamen.Vi har derfor valgt en hel bukket af medvirkende pinsesøndag, hvor vi vil fejre kirkens fødselsdag og helligåndens komme!Fra Afrika kommer danske missionær Egon Falk og taler til os.
Egon er en mand der er kendt for at bede for syge. Igennem et langt liv i Afrika har han oplevet åndens virke til frelse og helbredelse i menneskers liv.
Torben Callesen fra Oasebevægelsen med band står for sang og musik.
Sangkomponisten David Westen Rasmussen fra Herning medvirker med en stærk solosang.
Dansegruppen YFC Bounce fra Kolding har igennem 12 år med stor entusiasme sat rytme på kendt musik.
Populære Tjubang fra Mariager kommer med stærke indtryk for børnene.Pinse handler om at blive fyldt med ånd og kraft! I en svær tid har vi vist alle brug for åndens vejledning og fornyet kraft til at leve og vandre ind i en morgendag som synes påvirket af COVID19.På glædeligt gensyn til pinsefest i Billund sammen med kristne fra Jylland og Fyn!Info. Radio frekvens 96.20 MHz på bilradio på pladsen.

RETNINGSLINJER FOR DRIVE-IN-GUDSTJENESTE:Drive-in-gudstjenesten er godkendt af politiet og vi har følgende regler:
• Kom kun i bil. Gående og cyklister har desværre ikke adgang.
• Medbring kun folk fra din husstand og dine egne små sociale cirkler. Det anbefales, at du ikke medbringer nogen, som du ikke bor sammen med.
• Alle skal blive i bilerne under hele gudstjenesten.
• Vi anbefaler, at man slukker lysene på bilen og undgår tomgang.
• Alle skal følge instruktionerne fra parkeringsvagterneAdresse: Billund Trav, Nordmarksvej 1, Billund
Kom gerne i god tid, da vi forventer mange fra egnen omkring Fyn, Midt, Vest, Syd og Sønder Jylland vil komme denne eftermiddag.Der vil foregå forskelligt på storskærmene inden gudstjenesten går i gang! Eks. Tjubang fra Marigaer og dansetruppen Bounce fra Kolding.Vi får nu henvendelser om muligheden for frivillig støtte til initiativets udgifter. Sådanne henvendelser hilser vi meget velkomne, da samlingen er et stort økonomisk sats:Støtte kan ske via:
MobilePay 99328Eller via bank til konto:9559-5650153806Noter gerne med: Drive In.For fradrag skriv person nr.For info om persondatabehandling tjek: www.betania.dk

https://www.facebook.com/events/728211001251574/

Facebook

Følg os

YouTube

Se prædikener

Spotify

Lyt til prædikener

NÆSTE GUDSTJENESTE

Den 1. og 3. søndag i måneden starter vi med morgenbuffet.

Kirken: Kontonr. 9559 5650153806 · MobilePay 99328

Ydremission: Kontonr. 9712 0741793075