Adventsfest

Uploadet 25. november 2021 af Dennis Højgård

På søndag har vi adventsfest i kirken for alle generationer kl. 10.00 til ca. kl.12.30 🎄 Vi får besøg af multikunstneren Hans Jørn Østerby, som både kan noget for børn og voksne 🎄 Dette bliver en festlig søndag, hvor der også bliver mulighed for fælleskab. Alle er velkommen og vi håber at se mange til en skøn søndag sammen om julens budskab.

Da vi forhåbentlig bliver over 100, er det påkrævet med gyldig coronapas for alle der er 15 år eller derover. Håber på forståelse for dette.

Oplysninger om coronapas:
Man kan få et coronapas, hvis man …
• er tidligere smittet (inden for de seneste seks måneder).
• er vaccineret.
• er testet negativ med en PCR-test, der er højst 72 timer gammel, eller en hurtigtest (antigentest), der er højst 48 timer gammel.

Dokumentation for et coronapas kan ske både i papirformat og elektronisk. Hvis man benytter printet dokumentation, skal man tillige medbringe gyldigt ID som pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Ud over undtagelsen for børn og unge under 15 år, gælder også en undtagelse for personer, som kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test. Navnet på dokumentationen skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Facebook

Følg os

YouTube

Se prædikener

Spotify

Lyt til prædikener

NÆSTE GUDSTJENESTE

Den 1. og 3. søndag i måneden starter vi med morgenbuffet.

Kirken: Kontonr. 9559 5650153806 · MobilePay 99328

Ydremission: Kontonr. 9712 0741793075